Welcome to Laur Hotels

Didim, Bodrum, Kusadasi, Cesme, Fethiye and Marmaris

Turkey Aegean’s Most Beautiful Sea Beach Cove

7

SÄ°ZE ÖZEL YARATTIÄžIMIZ YENÄ° KONSEPTÄ°MÄ°Z Hayatı daha deÄŸerli kılacak hizmetlerimiz ile kendinizi özel ve ayrıcalıklı hissedeceksiniz.

DÃœNYANIN EÅžSÄ°Z LOKASYONU

 

Denizin göz kamaÅŸtırdığı ve kumsalın çağırdığı bir yere gidin. Sadece 1 saatlik uzaklıktaki iki farklı havaalanı ve marinanın hemen yanında ulaşılabilecek mesafede bir yer…

Cennet vardır.

Küçük Palmiye Adası sizi bekliyor. 

SAHÄ°L

 

Dünyanın en eşsiz koylarından biri olan Ege denizinin mavi bayraklı Didim koyunda, konumumuza özel halka kapalı plajımızda kendinizi özel hissedin.
 

HAVUZ

 

Yeni tasarlanan havuzlarımız ve havuz yataklarımız ile güneşin tadını çıkarın. Sonsuzluk havuzumuzda sizi unutamayacağınız bir tatil bekliyor.
 

LOUNGE TARZI

 

Taze, ikonik, ilham verici, orijinal ve tamamen muhteÅŸem. Laur Hotels’de benzersiz ve keyifli bir deneyim sizi bekliyor.
 

DUYULARINIZI ATEÅžLEYÄ°N

 

Nefes kesen, yeniden tasarlanmış restoranlarımız ile muhteşem manzaraların keyfini çıkaracak ve mutfak başyapıtlarının tadına varacaksınız. Ödüllü şefimiz, cennete yakışır bir menü oluşturmak için Ege yöresinin gastronomi ürünlerini, deniz ürünleri ve baharatları tedarik ediyor.
 

MARÄ°NA – YAT LÄ°MANI

 

Deniz ve yat tutkunları;

Doğu Akdeniz marinalarının en büyük ve lüks marinalarından biri olan D-Marin Didim, muhteşem Ege Denizi’ne giriş yapan yatlar ve süper yatlar için birinci sınıf bir merkez üssü görevi gören marinanın hemen yanında, özel sahili ve iskelesi ile, Ege sahilinin en ender lokasyonlarından biri olan Laur Hotels; lüksünüzden ödün vermeden zaman geçirmek için ideal bir yerdir.
 

KÃœLTÃœR

 

Burası tarihin otel olduÄŸu yer. Milattan önce 7.yy’a dayanan Didim tarihi ile Laur Hotels’i ziyaret etmeniz gereken baÅŸka nedenlerden biri. Mirası devam ettirin. Kendi hikayenizi yazın.